Om

Fjellebro- Kværkebyegnens Borgerforening

  -Vi vil landsbylivet

Fjellebro- Kværkebyegnens Borgerforening

-En god forening at være medlem afAt deltage i Borgerforeningens arrangementer er en god lejlighed til at lære hinanden at kende.


Er du ny i byen, kan du møde lokale borgere, som har rigtigt mange spændende historier at fortælle.

Måske om det hus du bor i. Hvis du interesserer dig for dit nærområde, kan du gennem Borgerforeningen få ny viden, det mange arrangementer handler om netop vores lokalområde.


Har du boet her hele dit liv, ja så kan du måske møde dine gamle venner. Foreningen er for alle med tilknytning til enten Fjellebro eller Kværkeby (Kværkeby Sogn).


Borgerforeningen er nu over 25 år, og igennem tiden har det været arrangeret et væld af børne- og voksenfester, udflugter, foredrag, koncerter og meget mere. Der ud over udfører Borgerforeningen tiltag for at forbedre forholdene i lokalområde - bl.a. været med til at igangsætte planerne for opførslen af udlejningsboligerne på Kirkevej og cykelstien mellem Kværkeby og Vigersted.


Hvert år er det vigtigt at vi, ligesom kommunens 9 andre lokalområder, får lavet en landsbyprofil der rækker langt ud i fremtiden.


Det er vigtigt at så mange som muligt bakker Borgerforeningen op gennem et medlemskab. Og så koster det fortsat kun 75 kr. pr. person for et helt år - børn følger gratis med.


Så velkommen til et nyt og spændende år i Fjellebro- Kværkebyegnens Borgerforening med masser af god arrangementer!Med folderen, som uddeles hvert år, er vedlagt et girokort til indbetaling for medlemskab i Borgerforeningen, ellers har I mulighed for at betale direkte på konto nr.: 9888-0000204841

Støt herved lokalforeningen og vær med til at bevare landsbyfællesskabet!


Med venlig hilsen

Bestyrelsen af Fjellebro- Kværkebyegnens Borgerforening

Husk at "udkants-energi" er grøn energi!

Bestyrelsen

2018-2019:


Formand:

Finn Andersen

Fjellebrovang 27

Fjellebro Huse

4100 Ringsted

5752 5548/2857 8431

fia@ringsted.dk


Næstformand:

Thomas Kroghøj


Kasserer:

Mogens Dinesen

Bjergvej 26

Kværkeby

4100 Ringsted

2174 8181

m.dinesen@mail.dk


Sekretær:

Marianne Andersen


Indkøbsansvarlig og PR:

Pia Krogh


Fjellebro-Kværkebyegnens Borgerforening - info( a ) kvaerkeby.com                                                                                         Copyright © All Rights Reserved